Empat i polèmica amb el VAR entre el Celta i el Betis (1-1)

Empat entre el Celta de Vigo i el Betis a Balaídos (1-1). Nolito ha avançat els d'Òscar Garcia Junyent a la primera part però, en el segon temps, els andalusos han vist com el VAR protagonitzava una nova polèmica. L'àrbitre no ha dubtat a xiular penal per una falta de Rafinha a dins de l'àrea sobre Guardado, però posteriorment s'ha revisat l'acció i el col·legiat ha canviat d'opinió i no ha castigat amb la pena màxima. Els jugadors del Betis, sorpresos per la decisió, s'han abocat a l'atac per sumar, com a mínim, un punt, i ho han aconseguit al minut 79 quan Feddal ha fet pujar l'empat a 1 definitiu culminant una jugada d'estratègia a la sortida d'un còrner que ha estat més fàcil del previst gràcies a un error defensiu del Celta.