Els jugadors de l'Industrias Santa Coloma celebrant un gol (@fsalagarcia)
Futbol sala

Empat i gràcies de l'Industrias davant el Burela (3-3)

Un gol de Sepe a les acaballes permet a l'equip colomenc salvar un punt davant el cuer

Petit pas enrere de l'Industrias Santa Coloma en el seu objectiu de classificar-se per al play-off per al títol de la Lliga de futbol sala. L'equip colomenc va cedir un empat a casa davant el Burela (3-3), el cuer destacat de la categoria. I la cosa podia haver estat pitjor si no fos per l'empat aconseguit per Sepe a l'últim minut de partit.

Els de Javi Rodríguez van entrar bé al partit, i dos gols d'Albert Cardona els van permetre posar-se amb 2-0 en el marcador ja en el minut 12. Però l'equip gallec va començar a eixugar la renda ja abans del descans amb un gol de Quintela. I a la represa, les dianes d'Isma i Kaluza van capgirar el marcador, mentre els intents locals marxaven fora, a la fusta o eren desbaratats pel porter visitants. Fins que a l'últim minut Sepe va aconseguir marcar per salvar almenys un punt.