Guardiola discuteix amb Agüero en el moment que l'argentí és substituït (Reuters)
Futbol internacional

Empat entre el City i el Tottenham amb final polèmic amb el VAR (2-2)

El VAR ha anul·lat un gol de Gabriel Jesus en el temps afegit que hauria donat el triomf al conjunt de Guardiola

Empat en el duel d'alt voltatge de la jornada de la Premier League entre el Manchester City i el Tottenham (2-2). El 0-0 s'ha trencat als 20 minuts de joc quan Kevin de Bruyne ha protagonitzat una gran acció per la banda dreta i ha centrat la pilota a Raheem Sterling, que ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb una gran rematada.

El conjunt de Pochettino ha respost immediatament empatant als tres minuts, el temps que ha trigat Lameta a igualar el marcador. Poc abans del descans, Sergio "Kun" Agüero ha fet el 2-1, a assistència magistral també de Kevin de Bruyne.

El 2-2 ha arribat en e minut 56 i l'ha fet Lucas Moura només entrar en el terreny de joc substituint Harry Winks. Pep Guardiola ha decidit buscar un canvi de rumb en el partit i ha enviat Sergio "Kun" Agüero a la banqueta, fet que l'argentí no ha encaixat gens bé i s'ha discutit amb el tècnic català a la mateixa gespa de l'Etihad Stadium. Gabriel Jesus ha entrat en el lloc d'Agüero i justament ha estat l'autor del gol que hauria donat la victòria al Manchester City en el temps afegit. El VAR, però, ha acabat anul·lant la diana del brasiler. Paral·lelament, en el mateix escenari on s'havien discutit Guardiola i Agüero, els mateixos protagonistes han escenificat una conversa i una abraçada reconciliadora.