BARÇA

Emmanuel Petit denuncia racisme al Barça per no ser català

L'exjugador del Barça ha tornat a fer unes polèmiques declaracions en relació amb el seu passat blaugrana
Actualitzat
Emmanuel Petit denuncia racisme quan va jugar al Barça

L'exjugador del Barça Emmanuel Petit ha denunciat a Ràdio Montecarlo que va patir racisme i xenofòbia al vestidor del Barça.

"Vaig experimentar el racisme. Ho vaig viure al vestidor del Barcelona i va passar amb bastanta freqüència. Potser és impactant això que he dit, però ho vaig viure de tant en tant. Amb alguns jugadors, de fet, va passar amb força freqüència."

El campió del món ja va llançar crítiques fa uns anys, en què va acusar de xenofòbia els jugadors catalans del Barcelona i va admetre una divisió al vestidor:

"Vaig arribar en un mal moment. Hi havia una guerra al vestidor entre jugadors catalans i holandesos. A més, teníem d'entrenador Serra Ferrer, que no tenia la suficient força o carisma necessaris per manejar l'equip. El nacionalisme és com el  racisme. Quan vaig arribar em van dir que no aprengués espanyol, que aprengués català. Jo els deia que era a Espanya i ells em deien que era a Catalunya. Em vaig afartar d'aquestes coses. Quan algú s'identifica en excés, s'acosta molt al racisme."