Champions

Emma Hayes, l'entrenadora que va amagar a les jugadores que havia perdut un fill

L'entrenadora del Chelsea Emma Hayes és tota una institució a Anglaterra. Condecorada per la reina amb la Medalla a l'Orde de l'Imperi Britànic per la seva aportació al futbol femení, Hayes va viure en primera persona des de les banquetes la pèrdua d'un dels fills que esperava

Jordi BentanachsActualitzat

Els seus missatges motivacionals són famosos al Regne Unit. Emma Hayes és una líder. S'ha guanyat el respecte de jugadores pròpies i rivals amb la seva passió i dedicació. Només un partit de la seva carrera va sentir la necessitat de no entrenar-lo. Va ser l'any 2018. L'Emma estava embarassada de bessons. L'embaràs corria el mateix curs que la temporada. Coincidia la data prevista de part amb el final de la lliga i la final de la Copa Anglesa. Però a la setmana 20 de gestació, a la mitja part d'un partit va notar que alguna cosa no anava bé. Les proves van confirmar que un dels nadons havia perdut la vida.

"Vaig lluitar amb això de manera privada perquè vaig entendre que l'equip no havia de fer front a aquesta càrrega."

 

 

Un somriure esquerdat

 

Mentre celebrava la Copa de la Lliga del 2018, Emma Hayes ja sabia que un dels bessons que esperava havia deixat de viure. Quan faltaven 5 dies per al partit que decidia el títol de Lliga ho va explicar a les capitanes. L'equip es va conjurar per dedicar-li el campionat i així ho van fer. Només dos dies després naixia en Harry amb vida i l'Albie, sense.

"Perdre un fill a 5 setmanes de donar a llum ho portaré sempre amb mi. Res et prepara per a una cosa així."

 

Emma mare, Emma entrenadora

La maternitat ha fet que l'Emma hagi hagut de fer canvis a les seves rutines. Enviant missatges més clars i directes a jugadores i staff ha limitat el temps dedicat a l'equip. Delegant tasques a casa ha trobat el difícil equilibri entre feina i família.

 

En Harry ja té 3 anys. Fa uns dies, abans de la final de Copa, va demanar a la seva mare que tornés amb una medalla. I així ho va fer. Contra el Barça ben segur que deu tenir un discurs a mida per a una final de Champions.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut