Juan Foyth en un partit de l'any passat amb el Vila-real. (Foto: EFE)
Juan Foyth en un partit de l'any passat amb el Vila-real. (Foto: EFE)
BARÇA

Emery: "Foyth està content i em transmet tranquil·litat"

El tècnic del Vila-real ha parlat del defensa argentí just l'endemà que el seu representant és reunís amb el Barça

Redacció Esport3Actualitzat

La direcció esportiva del Barça va tenir aquest dimarts la primera presa de contacte amb el representant de Juan Foyth, Claudio Curti. El jugador argentí és una de les opcions que Mateu Alemany té sobre la taula per reforçar el lateral dret. Aquest dimecres n'ha parlat el seu actual entrenador al Vila-real, Unay Emery, en la prèvia del partit que els groguets tenen contra el Hadjduk Split a la Conference League. 

"Fins al 31 d'agost ens podem trobar amb sortides no desitjades perquè un jugador pot sortir si li presenten una proposta que el convenç i algun equip paga la clàusula. Però aquest matí he parlat amb Juan Foyth i m'ha transmès que està molt content aquí. M'ha dit que està molt agraït al club i content pel que està vivint amb nosaltres. M'ha transmès molta tranquil·litat. Ho visc amb naturalitat. Ja sabem què pensa ell i ja sabem què pensa el club."

I el que pensa el club, el Vila-real, és la clàusula de rescissió que figura en el contracte de l'argentí: 42 milions d'euros. Aquesta serà la resposta grogueta si l'entitat barcelonista fa una aproximació normal. Una altra cosa serà que el jugador faci palès el seu desig de sortir i això pugui donar peu a obrir un període de negociacions. Des de les oficines culers, no es plantegen ara mateix pagar aquesta quantitat pel lateral del submarí. 

Aquest dimecres Foyth no s'ha entrenat amb la resta de companys i és baixa per al partit de demà per culpa d'unes molèsties físiques, segons ha explicat el mateix Unay Emery. 

 

 

Anar al contingut