Lliga de Campions

Emery carrega contra els àrbitres i Zidane es mostra satisfet per la victòria del Madrid sobre el PSG

L'entrenador del conjunt francès ha repetit en nombroses ocasions que el seu equip ha estat perjudicat per diverses decisions arbitrals. El tècnic blanc, en canvi, atribueix tots els mèrits al joc dels seus homes.

Actualitzat

Unai Emery ha carregat contra els àrbitres a l'hora de donar explicacions sobre la derrota del PSG davant del Reial Madrid en l'anada dels vuitens de final de la Champions.

"Hem fet un gran partit, però hem rebut un mal resultat. Hem merescut molt més. Tot s'ha decidit pels petits detalls i l'àrbitre no ens ha ajudat. El penal a favor del Madrid no era clar i les mans de Ramos sí. Ha pres decisions que ens han perjudicat."

De cara a la tornada, el tècnic del conjunt francès no amaga que serà difícil però es mostra del tot confiat en la capacitat dels seus homes per capgirar la situació i aconseguir el bitllet per als quarts de final.

"Hem de ser positius i optimistes per a la tornada. Tenim l'oportunitat de remuntar l'eliminatòria a casa, davant de la nostra afició. Podem fer patir el Reial Madrid." 

 

Zidane, satisfet

L'entrenador del Reial Madrid no ha amagat la satisfacció ni les paraules d'elogi cap als seus homes després de sumar una victòria contra un rival complicat com el PSG.

"Podem estar contents. Hem jugat molt bé des de l'inici fins al final. Hem de felicitar a tot l'equip. És una gran nit i hem aconseguit una victòria merescuda. Hem fet un gran treball tots junts. Tothom ha estat important."

El tècnic francès, a diferència d'Emery, no ha volgut valorar l'actuació arbitral i atribueix el triomf als mèrits del seu equip

"No vull parlar dels àrbitres. Hem fet un bon partit davant d'un rival complicat. La tornada, però, serà molt difícil"

ARXIVAT A:
Zidane
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut