Espanyol

Embarba: "Veig un equip compromès i amb les idees clares"

Pel que fa al rendiment futbolístic, Embarba ha assenyalat que l'Espanyol ha demostrat en els amistosos que té "un equip de molta qualitat", malgrat el treball fet en una pretemporada "una mica rara" a causa de les limitacions que han imposat els protocols pel coronavirus

Redacció Esport3Actualitzat

El migcampista de l'RCD Espanyol Adrián Embarba ha explicat, durant la concentració a Marbella, que veu un equip "compromès i amb les idees clares" i ha qualificat la pretemporada de "bastant completa per començar a competir, que és del que es tracta".

El futbolista ha destacat la intensitat en els entrenaments del cos tècnic:

"És la línia que ens ha marcat l'entrenador des que ha arribat. El grup se sent còmode amb aquest treball. Hem tingut molta càrrega física i hem respost bé."

Pel que fa al rendiment futbolístic, Embarba ha assenyalat que l'Espanyol ha demostrat en els amistosos que té "un equip de molta qualitat", malgrat el treball fet en una pretemporada "una mica rara" a causa de les limitacions que han imposat els protocols pel coronavirus.

En el pla personal, el futbolista s'ha mostrat satisfet de la seva aportació:

"Estic creixent setmana a setmana per intentar arribar el millor possible al primer partit de Lliga, que ja està a tocar. Tots tenim bones sensacions i estem preparats per al que ve."

El tècnic de l'Espanyol, Vicente Moreno, ha confessat que té la sensació "de portar molt de temps amb aquest equip", després de finalitzar la concentració de pretemporada a Marbella.

El tècnic ha volgut agrair als futbolistes la rebuda: "Els jugadors ho han fet possible i això acaba facilitant la feina. Als fitxatges també els ha estat molt fàcil gràcies als seus companys".

D'altra banda, Vicente Moreno ha reconegut que aquesta pretemporada ha estat "atípica en tot". "Hores d'ara, altres anys, ja estem en competició, però també vam acabar en unes dates en què normalment no estem jugant. És tot una mica estrany".

L'Espanyol ha tancat la concentració de Marbella amb dues victòries, un empat i una derrota. Ha encaixat dos gols i n'ha marcat vuit. El cos tècnic tanca aquest tram de preparació amb bones sensacions.

 

Anar al contingut