Espanyol

Embarba: "És un repte personal a la meva carrera"

L'extrem madrileny, de 27 anys, s'ha mostrat molt il·lusionat per la seva arribada a l'Espanyol després de tota la seva carrera esportiva al Rayo Vallecano

Actualitzat

Adrián Embarba és el tercer fitxatge de l'Espanyol en aquest mercat d'hivern. El club blanc-i-blau ho ha confirmat a primera hora de la tarda i, poc després, ja ha estat presentat de forma oficial. L'Espanyol ha pagat al Rayo Vallecano els 10 milions de la clàusula de rescissió. Això sí, ha acordat amb el club madrileny fer-ho a terminis.

Embarba ha signat un contracte fins al 30 de juny del 2024 i es posarà a les ordres d'Abelardo de manera immediata. L'extrem madrileny, de 27 anys, s'ha mostrat molt il·lusionat per la seva arribada a l'Espanyol després de tota la seva carrera esportiva al Rayo.

"Per a mi és un repte i un grandíssim pas a nivell professional. Volia un repte personal. Al Rayo hi he estat tota la meva carrera i he donat tot el que tenia. Havia de provar-me en un equip de més nivell com és l'Espanyol. D'ofertes, n'hi ha hagut, des de l'estiu. Jo ho tenia clar. No ho he pensat. El club m'encanta, la ciutat, el projecte i sobretot tinc molta il·lusió per ser aquí i poder demostrar el meu joc després de l'esforç que han fet per mi."

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut