Embarba a la sala de premsa (@RCDEspanyol)
Espanyol

Embarba avisa: "El Rayo serà un rival directe per a l'ascens"

Ningú a la Segona Divisió ha rematat més cops a la fusta. Embarba acumula cinc rematades al pal. "Això vol dir, pèro, que tenim ocasions, hem d'insistir", ha assegurat el migcampista de l'Espanyol abans de veure's les cares, diumenge, amb el seu exequip.

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol es va quedar en blanc contra el Girona en l'última derrota dels blanc-i-blaus a la Lliga. Però d'ocasions en va tenir de sobres, fins i tot algun pal. Cap altre equip de la categoria ha topat més contra la fusta aquesta temporada. S'hi han estavellat en 12 ocasions, els de Vicente Moreno, i el líder en aquest rànquing particular és Adrián Embarba, amb cinc pals.

"Estic fart dels pals! Això vol dir, però, que tenim ocasions. Hem d'insistir. Acabaran dins. Si creem tantes ocasions com contra el Girona, segur que guanyarem més partits que no pas en perdrem."

Malgrat tot, l'Espanyol resisteix al capdavant de la classificació, empatat a punts amb el Mallorca. Diumenge, defensarà el liderat contra un dels aspirants. El Rayo Vallecano amenaça els llocs de privilegi i, en el duel de Copa contra el Barça, ja va donar senyals del seu bon estat de forma.

RDT i Embarba somriuen després de marcar (@RCDEspanyol)

"El Rayo serà un dels rivals per a l'ascens. Té un gran equip. No ens ho posaran fàcil, però tampoc nosaltres a ells. Tenim ganes de sumar després del partit contra el Girona i necessitem els punts."

Embarba també ha admès que, contra el Girona, va recuperar les millors sensacions de la temporada. "Feia uns partits en què no estava al meu nivell", ha confessat.

Anar al contingut