World Roller Games

Els World Roller Games de Barcelona abaixen el teló amb èxit de públic i de participació

Durant onze dies, la ciutat de Barcelona i les seves rodalies s'han convertit en l'epicentre mundial del patinatge

Josep M. PuigActualitzat

Més de 4.000 esportistes han situat durant 11 dies Barcelona i les seves rodalies com a l'epicentre de l'esport sobre rodes amb motiu dels World Roller Games. I 140.000 persones no s'han volgut perdre l'oportunitat de veure alguna de les 128 proves repartides en 11 disciplines.

El punt àlgid s'ha viscut aquest cap de setmana al Palau Blaugrana i al Palau Sant Jordi, amb un ple a les graderies per viure les finals d'hoquei patins i de patinatge artístic. Les medalles d'or de la selecció espanyola femenina d'hoquei i de l'Aldea i el Girona en grup xou petit i grup xou gran van fer vibrar els espectadors.

La delegació espanyola que ha participat als World Roller Games de Barcelona ha obtingut un total de 33 medalles i ha acabat cinquena al medaller final, al darrere d'Itàlia, Colòmbia, Alemanya i els Estats Units. 22 de les 33 medalles espanyoles han tingut protagonisme català.

El patinador de velocitat júnior Nil Llop, del Prat de Llobregat, se n'ha penjat tres, una d'or amb els 500 m esprint en pista, una de plata a la volta esprint en circuit i una de bronze als 200 m contrarellotge en pista. 360 periodistes han cobert la competició per a països de tot el món.

El senyal de televisió ha estat produït per l'equip tècnic de TV3 i la Xarxa, que han efectuat un desplegament de quasi 400 professionals. Ara és el moment de descansar i de pensar ja en la pròxima cita, a l'Argentina, d'aquí dos anys.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut