NBA

Els Warriors guanyen els Blazers (99 -110) i són a una victòria de la final de l'NBA

L'equip californià ha guanyat contra els Blazers i ja domina per 3-0 la final de la Conferència Oest

Els Golden State Warriors són a només una victòria de la gran final de l'NBA. Aquesta matinada, l'equip californià ha guanyat els Blazers (99 -110) i ja domina per 3-0 la final de la Conferència Oest.

El partit s'ha jugat al Moda Center de Portland, on els campions de les dues últimes edicions, els Warriors, no han pres la iniciativa fins a la segona meitat. De fet, en el descans guanyaven els locals per 60-42.

Però Golden State ha sabut reaccionar i, tot i les baixes de Kevin Durant i DeMarcus Cousins, ha capgirat el marcador. Al final, victòria per 99-110, amb actuació destacada de Draymond Green, amb 20 punts i 13 rebots.

Dilluns, quart partit, també a Portland, on els Warriors poden sentenciar el pas a la gran final.