Doncic ha superat la marca de l'alemany Dirk Nowitzki a Dallas
Doncic ha superat la marca de l'alemany Dirk Nowitzki a Dallas
NBA

Els Warriors deixen els Mavericks penjant d'un fil, a pesar de Doncic

Golden State se situa només a una victòria de proclamar-se campions de l'oest i jugar la gran final per buscar el cinquè anell de la franquícia

Redacció Esport3Actualitzat

Els Warriors s'han imposat aquesta matinada per 9 punts a la pista de Dallas (109-100) i es col·loquen 3 a 0 en el desenllaç de la Conferència Oest que els enfronta als Mavericks per un lloc a la gran final de l'NBA. Els californians mantenen la seva superioritat malgrat les exhibicions que segueix protagonitzant l'estrella dels texans, Luka Doncic.

L'eslovè ha sumat el vuitè partit de play-off anotant més de 40 punts, superant la marca de l'alemany Dirk Nowitzki, gran llegenda de Dallas. No obstant, ni Doncic ni el caliu del públic de l'American Airlines Center van poder tombar la solvència d'uns Warriors liderats amb el mestratge habitual de Stephen Curry i la valuosa aportació de Draymond Green.

Seria una sorpresa gegantesca que els Warriors no fossin a la gran final i no poguessin lluitar pel cinquè anell de la franquícia (1974-75, 2014-15, 2016-17, 2017-18). En les 146 ocasions en què un equip va estar a davant 3-0 en una sèrie, va acabar avançant de ronda.

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut