Hoquei patins

Els vuitens de final de la WS Europe Cup comencen de manera desigual per als equips catalans

Només el Voltregà i el Caldes van guanyar en el partit d'anada dels vuitens de final, mentre que el vigent campió, el Lleida, va caure amb contundència davant el Barcelos per 5-1

Actualitzat

L'anada dels vuitens de final de la WS Europe Cup ens ha deixat uns resultats desiguals per als equips catalans, ja que només dos dels cinc equips van ser capaços de guanyar els seus respectius partits, mentre que els altres tres equips estan obligats a remuntar a la tornada.

El Voltregà Stern Motor va ser l'equip que es va imposar amb més claredat, en derrotar el RCH Wolfurt austríac per 6-1 a Sant Hipòlit.

Els de Manolo Barceló continuen amb línia ascendent, i amb aquest resultat són a un pas d'arribar als quarts de final per tercera temporada consecutiva.

Igual que el Voltregà, el Recam Caldes també va guanyar el seu partit; en aquest cas, va ser per un 4-1 contra La Vendéenne francès a la Torre Roja.

En cas que Caldes i Voltregà certifiquin la seva classificació, s'enfrontarien als quarts de final per una plaça a la "final four" d'aquesta edició, cosa que asseguraria la presència d'un equip català a la lluita pel títol d'aquesta temporada.

Per la seva banda, el Garatge Plana Girona va caure a casa contra el Follonica italià per la mínima, 0-1, i es jugarà la classificació en terres italianes, mentre que l'Igualada Rigat va caure a domicili davant l'HR Scandiano per 4-3.

En aquest cas, l'Igualada es jugarà la classificació a casa, al pavelló de les Comes el 18 de gener.

Finalment, menys sort va tenir el Lleida Llista Blava, vigent campió de la competició, que va caure amb claredat a Portugal contra el Barcelos per 5-1, i es complica la classificació per als quarts de final.

La tornada dels vuitens de final es disputarà el dissabte 18 de gener, en un horari pendent de determinar.

Anar al contingut