Una imatge del projecte de l'Espai Barça (fcbarcelona.cat)
Una imatge del projecte de l'Espai Barça (fcbarcelona.cat)
Barça

Els veïns de les Corts presenten al·legacions contra el projecte de l'Espai Barça

L'Ajuntament de Barcelona, però, no té cap obligació de donar-hi resposta i podria tirar endavant el projecte

Actualitzat

Els veïns de les Corts no veuen clar el projecte Espai Barça amb el qual el FC Barcelona vol integrar el nou Camp Nou a la capital catalana.

La Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) denuncia que el projecte no compleix la normativa urbanística i que en cap cas donarà beneficis als veïns, i és que més enllà de les zones verdes que hi ha previstes, part de les quals ja són d'ús públic, es destinaran 30.000 metres quadrats a hotels i a oficines. A banda, hi ha uns 60.000 metres quadrats destinats a usos complementaris que no es concreta per a què serviran.

Per aquest motiu, la FAVB ha presentat al·legacions en contra del projecte. D'una banda perquè es qualifiquen com a àrea verda zones que no ho són i la compensació es fa amb terrenys de titularitat pública. A més, els veïns també denuncien que l'avinguda Joan XXIII quedarà molt reduït i això es traduirà en embussos de trànsit freqüents ja que és una via d'accés a diverses facultats i hospitals.

Així, la FAVB considera que la ciutat de Barcelona no obté cap benefici amb l'Espai Barça i només respon als interessos privats del club.

L'Ajuntament de Barcelona, però, no té l'obligació de donar resposta a aquestes al·legacions, fet que permetria al consistori i al club blaugrana tirar endavant el projecte.

ARXIVAT A:
Espai Barça
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut