Joe Ingles, Rudy Gobert i Donovan Mitchell celebren el triomf dels Jazz (Reuters)
Bàsquet

Els Utah Jazz superen els Phoenix Suns (97-114) en la tornada de Ricky Rubio

Els Jazz pugen al sisè lloc de la Conferència Oest després d'imposar-se als Suns. Els Warriors posen fi a la ratxa victoriosa dels Rockets

Actualitzat

Els Utah Jazz s'han imposat als Phoenix Suns (97-114) en un altre pas endavant en la lluita tancada per ser al play-off de l'NBA. Ricky Rubio, absent en els dos últims partits dels Jazz per molèsties al maluc, ha reaparegut. El base maresmenc ha jugat poc més de 20 minuts i ha anotat 6 punts. El seu company Donovan Mitchell (26 punts) ha tornat a ser l'estilet de l'equip mentre Rudy Gobert ha dominat sota el cèrcol (18 punts i 20 rebots). El triomf permet als Jazz superar els Clippers i pujar fins al sisè lloc de la Conferència Oest.

El partit estrella de la jornada era la visita d'uns Houston Rockets en ratxa als Golden State Warriors. A l'hora de la veritat, els vigents campions van aguantar el tipus i van estroncar la ratxa de nou triomfs seguits dels Rockets (106-104), tot i no disposar del lesionat Kevin Durant.

Klay Thompson (30 punts), DeMarcus Cousins (27) i Stephen Curry (24) van impossibilitar una nova victòria de James Harden (29) i els seus companys, en la reedició de la final de la Conferència Oest de la temporada passada. La victòria suposa una recàrrega anímica per a uns Warriors que consoliden el seu liderat i que baten uns Rockets que els havien superat en les tres confrontacions anteriors aquesta temporada.  

Mentrestant, Russell Westbrook ha obtingut el 26è triple doble de la temporada (31 punts, 12 rebots i 11 assistències) en el triomf dels Oklahoma City Thunder sobre els Brooklyn Nets (108-96).  

Resultats de la jornada:

Houston Rockets - Golden State Warriors, 104 - 106

Miami Heat – Detroit Pistons, 108 - 74

Atlanta Hawks – Memphis Grizzlies,  132 - 111

Washington Wizards - Orlando Magic, 100 - 90

Phoenix Suns – Utah Jazz, 97 - 114

Oklahoma City Thunder – Brooklyn Nets, 108 - 96

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut