Ricky Rubio intenta superar Corey Brewer durant el primer partit de la sèrie entre Utah Jazz i Oklahoma City Thunder (Reuters)
Bàsquet

Els Utah Jazz cauen a Oklahoma City (116-108) en el primer partit dels play-offs

Paul George (36 punts) i Russell Westbrook (29) sotmeten l'equip de Ricky Rubio en el primer partit de la sèrie

Actualitzat

Els Oklahoma city Thunder han exhibit el seu potencial ofensiu en el primer partit dels play-offs de l'NBA que els enfronta amb els Utah Jazz. Paul George, 36 punts (amb 8 triples d'11 intents), i Russell Westbrook (29 punts, 13 rebots i 8 assistències) han castigat la defensa d'uns Jazz que també han mostrat bons recursos. Especialment pel que fa a Donovan Mitchell, que amb 25 punts i 10 rebots s'ha convertit en el debutant en uns play-offs amb els millors números des de Michael Jordan.

També era l'estrena per a Ricky Rubio, que ha aportat 13 punts i 7 rebots al compte dels Jazz en els 31 minuts que ha jugat. No ha sigut l'únic exblaugrana a la pista, on també ha tingut protagonisme Àlex Abrines. El mallorquí s'ha consolidat com a sisè home dels Thunders amb 11 punts i 3 de 5 en triples en els 21 minuts que ha jugat.  

Pateixen els Rockets, cauen els Cavaliers

En la resta d'eliminatòries, un incommensurable James Harden (44 punts) ha evitat la derrota dels Housten Rockets (104-101) contra els Minnesota Timberwolves en el partit que enfrontava al primer contra el vuitè de la Conferència Oest.

Mentre, els Cleveland Cavaliers s'han vist sorpresos pels Indiana Pacers, que els han arrabassat el factor pista. Victor Oladipo (32 punts) ha estat el botxí dels Cavaliers, presents en les tres últimes finals de l'NBA. LeBron James (24 punts, 10 rebots i 12 assistències) ha fet un triple-doble que no ha servit per evitar la derrota del seu equip.  

Anar al contingut