Donovan Mitchell ha castigat la cistella dels Pelicans (Reuters)
Bàsquet

Els Utah Jazz avancen al ritme dels grans

Impulsats per un Donovan Mitchell brillant, els Jazz encadenen el sisè triomf consecutiu davant els Pelicans (118-102) i només els superen els Lakers

Actualitzat

Els Utah Jazz es confirmen com l'equip tapat de l'arrencada de l'NBA després de sumar el sisè triomf seguit a costa dels New Orleans Pelicans (118-102), i el desè en 14 partits. Davant alguns seguidors autoritzats a veure el partit, els de Salt Lake City s'han imposat amb autoritat gràcies als 28 punts d'un Donovan Mitchell en estat de gràcia, i a l'efectivitat de Rudy Gobert sota els taulers (13 punts i 14 rebots). I també als 5 triples de 5 convertits per Joe Ingles (15 punts) sortint des de la banqueta. Al davant, els Jazz han hagut de patir el talent de Zion Williamson (32 punts), massa sol a l'atac dels Pelicans.

L'altre partit de la jornada ha confirmat la lenta recuperació dels Denver Nuggets, finalistes de la Conferència Oest la temporada passada, que s'han imposat als Oklahoma City Thunder (119-101) per equilibrar el seu balanç amb 7 victòries per 7 derrotes. Nikola Jokic (27 punts i 12 rebots) ha estat l'ànima de l'equip, com de costum, i Facu Campazzo ha començat a demostrar el seu talent, bàsicament amb una assistència cap enrere i per sota les cames perquè Monte Morris (15 punts) encistellés.

 

 

Resultats de la jornada:
Denver Nuggets- Oklahoma City Thunder,  119 - 101
Utah Jazz - New Orleans Pelicans, 118 - 102

Anar al contingut