Futbol

Els ultres expulsen Albert Riera de la seva presentació com a entrenador

El manacorí ha hagut de marxar de la sala de premsa per la pressió que han exercit els ultres de l'Olimpija Ljubljana

Redacció Esport3Actualitzat

L'exfutbolista Albert Riera ha fitxat per l'Olimpija Ljubljana com a nou entrenador del conjunt eslovè. El manacorí, fins i tot, ja ha dirigit el primer entrenament de l'equip en l'inici de la pretemporada. Però en la seva presentació s'ha viscut una situació surrealista. I és que els ultres de l'equip han interromput l'acte de presentació per fer fora el tècnic a crits de "no ets benvingut".

Albert Riera ha arribat a l'Olimpija per substituir Robert Prosinecki, que va deixar el càrrec després d'un enfrontament amb la directiva del club. L'entrenador croat es queixava de la gestió que es feia i el balear ha pagat cara la situació de tensió que es viu amb l'afició. Uns aficionats que es van posar al costat Prosinecki i que culpen la directiva de la sortida del croat.

Riera, incrèdul, ha vist com un grup d'ultres han entrat de cop a la sala de premsa i l'han començat a increpar. L'entrenador ha intentat aguantar tant com ha pogut, fins que ha desistit i ha decidit abandonar la sala de premsa per evitar que la situació empitjorés.

"No tinc por"

Després de l'incident, l'entrenador de Manacor ha parlat per a 'El Larguero' de la SER i ha deixat clara la seva postura.

"Quan els he vist em pensava que era una cosa normal en aquest país, però quan m'he adonat que cridaven ja he vist que no anava per aquí."

Riera, malgrat tot, diu que no té por ni sent pressió.

"Jo vinc d'un país on sí que hi ha pressió [va estar dos anys com a assistent en el Galatasaray turc]. Ara no tinc por ni sento pressió."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut