Les claus de la sortida de Neymar del Barça
Les claus de la sortida de Neymar del Barça (REUTERS)
barça

Els últims intents (infructuosos) del Barça per retenir Neymar

El diari El Mundo publica un nou article en què relata com van ser els darrers dies de Neymar al club blaugrana i els intents del Barça per retenir-lo

Redacció Esport3Actualitzat

L'estiu del 2017, Neymar abandonava el FC Barcelona rumb al París Saint-Germain pagant la seva clàusula de rescissió i convertint-se en el fitxatge més alt de la història: 222 milions d'euros.

El diari El Mundo ha publicat un nou article revelant com alts càrrecs blaugranes van intentar evitar la fugida de Neymar durant l'estiu de 2017.

Segons el diari, que ha pogut accedir a abundant documentació interna del club, diversos alts càrrecs del Barça van orquestrar una ronda de reunions secretes amb el pare de Neymar per avortar la seva marxa del Camp Nou.

Raúl Sanllehí, llavors director de futbol del club barcelonista, va ser l'encarregat de mirar de convèncer el jugador a través del seu pare:

"M'he trobat amb un home enrabiat i amb moltes ganes de guerra. Molt molest amb el club."

Sanllehí va assegurar, segons el diari, que el pare de Neymar volia que el seu fill continués a Can Barça, i va ironitzar que ni tan sols li havia demanat diners, cosa habitual en l'anomenat "Ney Pai". La clau de la decisió del futbolista brasiler estava, segons Sanllehí, "al cap del jugador", per la inestabilitat del seu caràcter i la seva personalitat:

"El noi està malament, té molts problemes personals, està molt confús i és molt vulnerable. Equivocadament ha pensat que fugint de Barcelona també fugirà dels seus problemes."

Sanllehí afegeix que el jugador fins i tot va arribar a plorar en alguna de les converses.

En el seu moment, Gerard Piqué va pujar una foto al seu compte de Twitter assegurant que Neymar es quedava al Barça

Neymar tenia molts dubtes, però quan es va filtrar a la premsa un bonus que tenia pendent de cobrar, el pare se'n va atipar:

"No em refio de vosaltres, m'heu enganyat."

El pare del futbolista va exigir el pagament immediat del bonus pendent i el Barça no hi va estar d'acord. Finalment, Neymar va marxar a París, acceptant l'oferta del PSG, que va abonar els 222 milions de la seva clàusula

ARXIVAT A:
MessiNeymar
Anar al contingut