Bàsquet

Els tres equips catalans de l'ACB afronten aquest migdia la segona jornada de la competició

El Regal Barça intentarà no acusar la ressaca del partit contra els Lakers en el matx que ha de jugar demà al camp del Club Bàsquet Granada. El partit es podrà seguir en directe a les 12.30 h pel Canal 33 i elsesports.cat. Amb la baixa ja coneguda de Gianluca Basile, els de Xavi Pascual esperen mantenir el bon nivell de joc demostrat en aquest inici de temporada. Per la seva part, el DKV Joventut reb al Menorca Bàsquet amb l'objectiu d'aconseguir la seva primera victòria en la competició. Serà una bona oportunitat perquè els aficionats verd-i-negres puguin calibrar les opcions del seu equip en aquesta temporada. Qui sembla que ho pot tenir més complicat per obtenir la victòria és l'Assignia Manresa. Els de Jaume Ponsarnau visiten la pista del Reial Madrid i no podran disposar de Brian Cusworth ni Àlex Llorca, lesionats. Els tres partits es juguen avui en la jornada matinal de la Lliga ACB.

Actualitzat
Després de la victòria contra Los Angeles Lakers del dijous passat, el Regal Barça torna a la competició local visitant la pista del CB Granada. Els homes de Xavi Pascual poden acusar el desgast físic de l'encontre contra els Lakers en una pista en què han guanyat en vuit de les seves onze visites. Precisament, un dels jugadors més destacats del joc contra els Lakers, Pete Mickael, va anotar a Granada la cistella guanyadora per al seu equip la temporada passada. El CB Granada tindrà les baixes del base Mario Fernández i Niko Gianella, tots dos lesionats. L'ala pivot nord-americà Robert Kurtz, un dels jugadors més destacats en la passada jornada, podrà jugar finalment el partit, tot i la ruptura del septe nasal. S'espera un gran ambient al Palau d'Esports de Granada, que espera veure el primer triomf del seu equip en la competició.

El Menorca visita Badalona, plaça en què no ha pogut guanyar mai

El DKV Joventut juga avui a les 12.30h el seu primer partit de Lliga al Palau Olímpic de Badalona. Pepu Hernández podrà comptar amb tots els jugadors disponibles després que tant Hosley com McDonald s'hagin recuperat de les molèsties físiques. Serà una bona oportunitat perquè els aficionats locals puguin veure en directe les sis noves incorporacions del conjunt verd-i-negre. Per la seva part, el Menorca Bàsquet arriba a Badalona després de guanyar el seu primer encontre a casa davant el Blancos Rueda Valladolid. Els de Paco Olmos mai han pogut guanyar en els quatre partits que han disputat a l'Olímpic de Badalona fins ara. Cal tenir en compte però que els de Menorca van derrotar al DKV Joventut durant la pretemporada.

L'Assignia Manresa a la Caja Mágica

El Reial Madrid estrenarà pista en el partit que ha de disputar a les 12.30h contra l'Assignia Manresa. La Caja Mágica és l'escenari escollit pels de Messina per disputar aquesta temporada els seus partits com a locals. L'Assignia Manresa, després de la inflada derrota a domicili contra el Bilbao en la primera jornada, espera poder recuperar les bones sensacions en el seu joc per intentar donar la sorpresa a Madrid. El seu tècnic, Jaume Ponsarnau, no podrà comptar amb el pivot Brian Cusworth ni amb l'aler Àlex Llorca, tots dos lesionats. Els de Manresa estan a l'espera de contractar un reforç per substituir Cusworth. Per la seva banda, el Reial Madrid té la baixa del base Prigioni i manté el dubte d'Ante Tomic. Els de Messina esperen aconseguir la segona victòria després de guanyar l'Asefa Estudiantes en la jornada inaugural.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut