Clifton Onolfo i Curt Onalfo, els propietaris del CF Reus, en una imatge d'arxiu (@cfreusdeportiu)
Futbol

Els treballadors del CF Reus demanden el club per impagaments

Entre els denunciants, hi ha els integrants del cos tècnic, liderats per l'entrenador Xavi Bartolo, i els membres de la direcció esportiva

Actualitzat

Els treballadors del CF Reus Deportiu van presentar ahir una demanda laboral contra el club pels impagaments de les nòmines pendents, que en alguns casos arriben fins als sis mesos.

La demanda, en el cas dels entrenadors, inclou la petició de quedar alliberats dels seus actuals contractes, tot i que altres treballadors confien a rebre els salaris pendents i seguir treballant en un club que segueix actiu, tot i la sanció al primer equip, que va ser expulsat de la competició durant els pròxims tres anys.

El grup US Real State Investment, amb seu a Miami Beach i amb Russell Platt i Clifton Onolfo al capdavant, va arribar fa dues setmanes al Reus amb la intenció de seguir al club reusenc encara que no es pugui competir a Segona Divisió. Els treballadors de l'entitat denuncien que els nous propietaris encara no han pagat cap nòmina pendent, i critiquen especialment la gestió de l'anterior propietari, Joan Oliver.

ARXIVAT A:
Reus
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut