Marc Gasol, mirant a cistella en un partit recent (EFE)
Bàsquet

Els Toronto Raptors sotmeten els Orlando Magic (109-99) i mantenen el ple en la represa

Els Raptors sumen el tercer triomf en tres partits a la bombolla, amb 13 punts i 6 rebots de Marc Gasol

Actualitzat

Encara falta una setmana de competició, però als Toronto Raptors se'ls ha posat ja cara de play-off. Els vigents campions de l'NBA han sumat al Disney Resort d'Orlando el tercer triomf en tres partits. Aquest cop, la víctima ha estat l'equip local, els Orlando Magic (109-99). Els Raptors no podran millorar el segon lloc a la Conferència Est però sí que han mostrat que arriben al moment decidiu de la temporada amb el nivell de preparació adequat.

Fred van Vleet (21 punts i 10 assistències) ha tornat a ser el jugador més destacat dels Raptors, mentre que Marc Gasol ha aportat 13 punts i ha capturat 6 rebots par a l'equip canadenc.

La pitjor cara dels Lakers

Pitjor impressió han ofert els Lakers, que, amb el primer lloc a la Conferència Oest ja assegurat, han cedit una derrota impròpia de la seva classificació davant els Oklahoma City Thunder (105-86). L'equip californià ha ofert una de les seves pitjors actuacions aquesta temporada, en anotar només 5 dels 37 triples que han intentat. Tot i aquest desori, LeBron James (19 punts i 11 rebots) ha aguantat el tipus davant uns Thunders ben conduïts per Chris Paul (21 punts).

Els Memphis Grizzlies, actuals inquilins de la vuitena plaça a l'Oest, han fet un altre pas per no ser al play-off en perdre davant els Utah Jazz (124-115) però els San Antonio Spurs no han pogut aprofitar aquesta derrota i també han ensopegat, en el seu cas contra els Denver Nuggets (132-126).

Resultats de la jornada:
Boston Celtics - Brooklyn Nets, 149 - 115
Orlando Magic - Toronto Raptors, 99 - 109
Los Angeles Lakers - Oklahoma City Thunder, 86 - 105
Washington Wizards - Philadelphia Sixers, 98 - 107
San Antonio Spurs - Denver Nuggets, 126 - 132
Utah Jazz - Memphis Grizzlies, 124 - 115

 

Anar al contingut