Serge Ibaka amb els Toronto Raptors (EFE)
Bàsquet

Els Toronto Raptors s'imposen a Utah (92-101) sense Marc Gasol

El pivot català torna a ser a la llista de lesionats, un dia després de reaparèixer, i Serge Ibaka (23 punts i 13 rebots) lidera el triomf dels campions

Actualitzat

Els Toronto Raptors han demostrat la seva condició de campions imposant-se a la pista dels Utah Jazz (92-101), tot i comptar amb baixes significatives, com les de Fred Van Vleet, Norman Powell o Marc Gasol. El pivot català, que havia reaparegut el dia anterior després de cinc setmanes de baixa, ha estat col·locat de nou a la llista de lesionats, suposadament per permetre-li un retorn a les pistes progressiu i evitar així una possible recaiguda. Els Raptors han demostrat la seva varietat de recursos. Serge Ibaka ha estat el gran dominador dels taulers, amb 23 punts i 13 rebots, mentre Pascal Siakam ha firmat números similars –23 punts i 11 rebots– davant uns Jazz superats en tot moment.

Tercera derrota consecutiva del millor equip de l'NBA, els Milwaukee Bucks, en aquesta ocasió a la pista dels Denver Nuggets. Els Bucks no saben contrarestar l'absència per lesió de la seva estrella, Giannis Antetokounmpo, especialment si va lligada a baixes d'altres cracs de l'equip, com Khris Middleton o Eric Bledsoe. Ja classificats, els Bucks reposen forces abans del play-off.

Resultats de la jornada:

Atlanta Hawks - Charlotte Hornets,  143 - 138
Denver Nuggets - Milwaukee Bucks, 109 - 95
Utah Jazz - Toronto Raptors, 92 - 101

ARXIVAT A:
NBAMarc Gasol
Anar al contingut