Van Vleet i Siakam, jugadors dels Raptors, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Bàsquet

Els Toronto Raptors es podrien traslladar a Kentucky durant la pandèmia

L'NBA estudia canviar de seu la franquícia canadenca per evitar que les restriccions de vols internacionals dificultin la competició

La pròxima temporada de l'NBA encara no té data d'inici però l'organització ja estudia com desenvoluparà la competició regular en plena pandèmia, amb totes les seves implicacions. De tal manera que es planteja canviar de seu els Toronto Raptors, l'única franquícia que queda ara mateix fora de les fronteres dels Estats Units. Les restriccions en els vols internacionals podrien convertir-se en un problema difícil de resoldre quan arribi el moment, i traslladar els Grizzlies a una seu estatunidenca es veu, ara mateix, com una opció plausible per evitar-lo.

De fet, ja s'ha arribat a suggerir una possible ubicació: Louisville, a Kentucky, a 900 quilòmetres de la seu actual dels Raptors. I amb un pavelló amb tots els requisits necessaris per acollir partits de l'NBA i amb una capacitat superior als 22.000 espectadors. Tot i que no està gens clar que quan comenci l'NBA -es parla del mes de gener- es puguin acollir espectadors als partits.

Precedents en altres esports

Tot i que aquesta situació pot semblar xocant, no seria nova ni molt menys en l'actual situació de pandèmia. A la MLB, la Lliga de beisbol, els Toronto Blue Jays han hagut de traslladar-se a Buffalo (Nova York), a uns 150 quilòmetres de la seva seu original, mentre a la MLS, el Toronto FC està jugant els seus partits a East Hartford (Connecticut), a uns 800 quilòmetres de la ciutat canadenca i el Montreal Impact actua com a local al Red Bull Arena de Nova Jersey.  

 

 

 

Anar al contingut