Serge Ibaka, castigant el cèrcol dels Clippers (Reuters)
Bàsquet

Els Toronto Raptors es graduen a Los Angeles amb un gran Serge Ibaka

L'equip canadenc demostra per què és el millor del moment a l'NBA fins i tot sense Kawhi Leonard. Ibaka, 25 punts i 9 rebots, domina la lluita sota els taulers davant els Clippers

Actualitzat

Els Toronto Raptors han justificat la seva condició de millor equip de l'NBA imposant-se amb claredat (99-123) a la pista d'un altre dels equips destacats en aquest inici de temporada, Los Angeles Clippers. Els Raptors, a més, s'han imposat sense el seu millor jugador, Kawhi Leonard, tocat al maluc.

Un dels destacats dels Raptors ha estat l'exjugador del Manresa, Serge Ibaka, que ha donat una lliçó d'ofici sota els taulers tant ofensivament com defensivament: el pivot hispanocongolès ha anotat 25 punts i ha capturat 9 rebots. Kyle Lowry (21 punts) o Fred Van Vleet (14 assistències) han completat el quadre per a uns Raptors que sumen ja 22 victòries per 7 derrotes, el millor balanç amb diferència de la competició.

Els Spurs s'equilibren

A l'espera de saber quan podran reincorporar el lesionat Pau Gasol, els San Antonio Spurs han aconseguit equilibrar el seu balanç. L'equip texà ja compta tantes victòries com derrotes (14 de cada) després d'imposar-se als Phoenix Suns, el pitjor equip de l'NBA amb diferència (111-86) amb una gran actuació de Bryn Forbes (24 punts i 11 rebots).    

Resultats de la jornada:

Los Angeles Clippers – Toronto Raptors, 99 - 123

San Antonio Spurs – Phoenix Suns,  111 - 86

Houston Rockets – Portland Trail Blazers,  111 - 103

Anar al contingut