NBA

Els Timberwolves de Ricky Rubio no poden evitar la derrota davant dels poderosos Cavaliers (108-116)

El base català i Andrew Wiggins han plantat cara als vigents campions de l'NBA

Els esforços de Ricky Rubio per evitar la derrota dels Timberwolves davant dels Cavaliers han estat del tot estèrils (Reuters)

El pes de Ricky Rubio en el vestidor dels Timberwolves comença a ser important. El base del Masnou, partit a partit, va assumint la creació i la direcció del joc en atac. Aquesta vegada, però, els de Minnesota han topat ni més ni menys que amb els vigents campions, els Cleveland Cavaliers, que s'han acabat imposant per un ajustat 108-116.

El base català ha estat gairebé 40 minuts a la pista i, aquesta vegada, no ha estat tan incisiu com és habitual de cara a cistella, només ha anotat cinc punts. En canvi, ha estat determinant en la generació i el repartiment de joc amb els seus companys. Ha sumat l'espectacular xifra de 16 assistències i ha capturat 8 rebots, 7 dels quals han estat en defensa. El màxim anotador ha estat el seu company, Andrew Wiggins, que ha fet 41 punts.

Tot i els esforços de Rubio i els seus companys, la teranyina teixida per Lebron James, que s'ha quedat a les portes del triple doble (25 punts, 14 assistències i 8 rebots), Kyrie Irving i un sorprenent Channing Frye, ha estat un parany del tot insuperable.