NBA

Els Thunder guanyen els Mavericks a Dallas i igualen a un la final de l'Oest (100-106)

La final de la Conferència Oest de l'NBA està igualada a un després del triomf d'aquesta matinada dels Thunder sobre els Mavericks per 100-106. L'equip d'Oklahoma ha empatat l'eliminatòria gràcies a un triomf a Dallas basat en l'aportació decisiva del seu jugador franquícia, Kevin Durant -24 punts-, i sobretot l'actuació inesperada de James Harden, que ha signat 24 punts, set rebots i quatre assistències. Aquest cop, ni el bon paper de Dirk Nowitzki -29 punts-, ni el doble-doble de Tyson Chandler -15 punts i 13 rebots- ni el destacable Jason Kidd -14 punts i set assistències- han estat suficients perquè els texans repetissin el triomf del primer partit.

Actualitzat
Decepció a Dallas en veure com els Mavericks no podran viatjar a Oklahoma amb un avantatge de 2-0 i hauran de fer-se valer a la pista dels Thunder per intentar classificar-se per a la final de l'NBA.

Aquesta matinada, els Mavericks s'han vist sorpresos per l'aportació de la banqueta dels Thunder i han vist com se'ls escapava el segon triomf de l'eliminatòria. Durant, líder indiscutible del conjunt de Rick Carlisle, ha estat magníficament secundat pels homes de la banqueta, que han aportat 50 punts i entre els quals cal destacar l'aportació de Harden. El sisè home dels d'Oklahoma ha trencat la defensa local en la segona meitat i ha contribuït decisivament perquè el seu equip trenqués la ratxa de sis partits consecutius guanyats per Dallas a la seva pista. 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut