Memphis, Ferran i Ansu, en partits d'aquesta temporada del Barça
Barça

Els substituts de Lewandowski: Memphis, Ferran o Ansu Fati?

El TAD va confirmar els tres partits de sanció al polonès i Xavi Hernández haurà d'apostar per una de les tres opcions per substituir-lo

Abundi BorderaActualitzat

El Tribunal d'Arbitratge de l'Esport va confirmar aquest divendres la sanció de 3 partits a Robert Lewandowski. Després que el Comitè d'Apel·lació desestimés el recurs presentat pel club blaugrana, el TAD també l'ha desestimat i, per tant, el Barça es quedarà sense el seu màxim golejador per als pròxims tres compromisos de Lliga.

Xavi Hernández no podrà comptar amb Lewandowski per als partits contra l'Espanyol (31 de desembre), al Camp Nou, i contra l'Atlètic de Madrid (8 de gener) i el Getafe (22 de gener), a domicli.

Davant d'aquest escenari, fins a tres jugadors lluitaran per fer-se un lloc a l'onze titular del tècnic de Terrassa, que haurà de decidir quina aposta pot donar-li més rendiment.

Memphis, el relleu més natural

Si Xavi mira a la banqueta i busca un nou pur, Memphis Depay és l'opció més natural. El neerlandès, després de superar els problemes físics que van mantenir-lo al marge de l'equip abans de l'aturada, ha disputat un gran Mundial de Qatar amb els Països Baixos.

La selecció entrenada per Van Gaal va caure als quarts de final contra l'Argentina, i Memphis van tancar la seva participació jugant tots els partits i anotant un gol, contra els Estats Units als vuitens.

Aquesta temporada el 14 blaugrana només ha disputat dos partits. En el segon, va aconseguir marcar un gol a l'Elx just abans de lesionar-se amb la seva selecció a finals de setembre.

Ferran Torres, el fals 9 de Xavi

Titular en tres dels quatre partits del Mundial i sentint-se important amb Espanya, Ferran Torres torna de Qatar en un gran estat de forma. Xavi Hernández sempre ha mostrat confiança absoluta en el jugador valencià i ja l'ha utilitzat en diverses ocasions com a fals nou.

L'extrem de 22 anys destaca per la seva mobilitat i per la seva gran capacitat per crear espais i, per tant, no seria estrany que el tècnic de Terrassa el contemplés com l'opció més viable per substituir el polonès.

El valencià ha disputat un total de 13 partits a la Lliga aquesta temporada, 6 com a titular i 7 com a suplent, en els que ha anotat 2 gols.

L'instint golejador d'Ansu Fati

Després d'un inici de curs dubitatiu, Ansu Fati ha deixat enrere definitvament els problemes físics que van deixar-lo fora dels terrenys de joc durant bona part de la temporada passada i sembla estar més en forma a cada dia que passa.

El davanter blaugrana va ser una de les grans sorpreses de la llista de Luis Enrique per a disputar el Mundial de Qatar, tot i que només va jugar dues estones en els partits que Espanya va perdre contra el Japó a la fase de grups i contra el Marroc als vuitens de final.

Ansu ha jugat 14 partits a la Lliga aquest curs, 3 de titular i 11 de suplent, en els que ha marcat 3 gols i ha repartit 3 assistències.

L'última opció que podria contemplar Xavi Hernández és la del davanter de 18 anys Víctor Barberà, l'actual màxim golejador del Barça B amb 4 dianes.

ARXIVAT A:
AnsuFatiXavi Hernández
Anar al contingut