Els socis del Barça podran votar de 9 del matí a 9 del vespre
Barça

55.611 socis voten a les eleccions del Barça en plena pandèmia

Actualitzat

Un total de 55.611 socis han votat a les eleccions del Barça, el que representa un índex de participació del 50,42 %. Aquests són els resultats de participació i els resultats finals de les votacions:

 

De les 9 del matí a les 9 del vespre, més de 87.0000 socis estaven cridats a les urnes per escollir el nou president en un moment molt delicat des del punt de vista institucional, amb el club presidit per una junta gestora des de fa mesos i amb sospites d'irregularitats de l'anterior junta que es van destapant amb la investigació del cas Barçagate. Les jornada electoral també ha estat condicionada per les mesures sanitàries imposades per combatre la Covid-19.

Gairebé 23.000 socis han votat per correu i, excepcionalment, hi han hagut sis seus de votació: a més del Camp Nou, com és habitual, també s'ha pogut votar a Girona, Tarragona, Lleida, Tortosa i Andorra. 

Una de les meses de votació a les eleccions FC Barcelona

Víctor Font, Toni Freixa i Joan Laporta són els tres candidats que concorren a les eleccions a la presidència del club. Qui surti escollit tindrà com a primera missió redreçar l'economia de l'entitat, molt afeblida. Els tres candiats han exercit el dret a vot durant el matí.  

També jugadors o tècnics en actiu han fet acte de presència per votar. Leo Messi, actual capità del Barça, és un dels jugadors del primer equip que ha exercit el dret a vot. Com també ho ha fet Luis Enrique, exjugador i exentrenador de l'equip i actual seleccionador espanyol, entre d'altres.    

 

 

Un dels socis del Barça exercint el seu vot
S'han habilitat espais perquè els socis i les sòcies puguin exercir el seu dret a la intimitat

 

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut