Barça

Els socis del Barça tomben el vot electrònic i ratifiquen l'acord de la retirada de les distincions a Franco

Els socis han aprovat els comptes de la temporada anterior i aquesta, a més de ratificar la retirada de les distincions honorífiques atorgades a Franco; l'assemblea, però, ha tombat el vot electrònic perquè no han arribat als dos terços a favor necessaris per l'aprovació

Actualitzat

En l'assemblea de socis compromissaris del FC Barcelona s'han aprovat els comptes de la temporada passada i aquesta. També s'ha ratificat l'acord de la retirada de les distincions honorífiques atorgades a Franco entre 1971 i 1974 amb un suport majoritari: 671 vots a favor, 2 en contra i 7 en blanc. En el moment de la votació s'han sentit xiulets cap als votants en contra. 

"Hem trigat massa anys", ha explicat el president, Josep Maria Bartomeu en l'Assemblea. Recordem que quan es va anunciar la decisió d'eliminar les distincions, la Fundació Francisco Franco va acusar l'entitat blaugrana de covardia. 

Les distincions a Franco són tres: una insígnia que li va concedir el president Agustí Montal l'any 1951 a la final de la Copa del Generalísimo; la de l'any 1971, una medalla d'or que se li va lliurar en reconeixement a l'ajuda per construir el Palau Blaugrana i l'última, la de 1974, una medalla d'or lliurada per a celebrar el 75 aniversari del club. 

 

 

Un altre dels punts forts de la nit era el del vot electrònic demanat pel soci Víctor Font. L'assemblea ha tombat la proposta malgrat que hi ha hagut més vots favorables, 359 per 173 en contra i 67 en blanc, no han arribat als dos terços necessaris. La proposta de Víctor Font s'ha quedat a 58 vots d'implementar el vot electrònic al Barça. La proposta ha guanyat per majoria simple però necessitava dos terços de vots.

 



 

 

En els comptes de l'exercici econòmic 2018 - 2019, aquests són els resultats:

  • Vots a favor: 532
  • Vots en contra: 90
  • Vots en blanc: 45

 

 

També s'han aprovat els pressupostos per a la temporada 2019-20:

  • Vots a favor: 574
  • Vots en contra: 60
  • Vots en blanc: 44

 



 

 

Anar al contingut