Imatge d'arxiu d'una Junta del Barça
Imatge d'arxiu d'una Junta del Barça
Barça

Els socis del Barça podran consultar els acords del club amb la Fiscalia per tancar el "cas Neymar"

La Junta del FC Barcelona ha atès la petició del Síndic del Soci i permetrà als socis que així ho vulguin consultar els documents de l'acord amb la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat

Actualitzat

Els acords de la Junta del FC Barcelona sobre el "cas Neymar" estaran la setmana vinent a disposició dels socis del club que vulguin consultar-los, a instàncies del síndic del soci, Joan M. Trayter.

Els interessats a conèixer els detalls de la reunió de la Junta que va aprovar el pacte amb la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat que deslliurava l'anterior president Sandro Rosell i l'actual, Josep Maria Bartomeu, de tota responsabilitat en les irregularitats fiscals en relació amb el traspàs del davanter brasiler, però no així el club, podran consultar una còpia d'aquest acord a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista.

El club, a més de posar també a disposició dels socis l'acta de la reunió de la Junta del dia 13 de juny, un cop sigui aprovada dilluns que ve en la següent reunió, tal com marca el procediment habitual, emetrà a més a aquells que l'hi demanin un certificat oficial d'aquest document.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut