James Harden ha fet enfadar l'afició de Houston
Bàsquet

Els seguidors dels Houston Rockets es "vengen" de James Harden

Els fans dels Houston Rockets han trobat maneres molt creatives de donar a conèixer el seu descontent per la marxa del jugador

Redacció Esport3Actualitzat

Els seguidors del Houston Rockets no s'han pres gaire bé la marxa de James Harden als Brooklyn Nets. Els seus fans més crispats han obert una campanya de crítiques a les xarxes contra el futur restaurant de l'estrella de l'NBA. Des que es va saber la notícia de la marxa de Harden, al restaurant de Thirteen, número de la samarreta de "La Barba", no ha parat de rebre males crítiques a Google tot i que l'establiment, situat a Houston, encara no ha obert.

No són els únics que s'han pres malament la marxa de Harden. També la ciutat texana, el propietari d'un establiment de rentat de cotxes s'ha fet molt potpular per oferir una neteja gratuïta del vehicle a tots aquells conductors que portin una samarreta de "La Barba" i la llencin a les escobraries. A l'entrada del túnel de rentat, una paperera amb el rètol "llença la samarreta de Harden aquí" dona pas un cotxe lluent a l'instant.

 

 

Anar al contingut