Lewandowski celebra un dels gols aconseguits amb el Barça aquesta temporada (Reuters)
Barça

Els secrets de la dieta de Robert Lewandowski

El davanter polonès, als 34 anys, gaudeix d'un físic privilegiat que li permet continuar al més alt nivell competitiu

Redacció Esport3Actualitzat

Robert Lewandowski, als seus 34 anys, continua enlluernant Europa. El davanter, tot i la seva edat, segueix estant en plena forma, i un dels seus secrets és l'alimentació.

La principal responsable d'aquesta bona alimentació, Anna Lewandowska, la dona del davanter, ha explicat en una entrevista a Mundo Deportivo quines són les regles alimentàries que tenen a casa.

La polonesa, que va estudiar la carrera de nutrició i activitat física, va decidir començar a cuidar la seva dieta quan era a la universitat, i després va animar el seu marit a fer-ho.

"Tenir una bona alimentació és la meva manera de viure, la meva gran passió. Tot va començar quan era a la universitat. Vaig començar a mirar més què estava menjant. No vaig tardar a adonar-me de la diferència que estava marcant a la meva vida. Va ser llavors quan vaig animar el Robert a seguir els meus passos. Al principi es va mostrar una mica escèptic, però després es va adonar dels beneficis que li aportaven aquests canvis alimentaris."

Els secrets de la dieta de Lewandowski

La família Lewandowski té molt clar quines són les normes que ha seguir per tenir una bona alimentació. Quan cuinen fan servir productes de molta qualitat, i eviten beure aigua durant les menjades.

El primer que mengen quan comencen l'àpat són les postres, però sempre opcions saludables, perquè han eliminat per complet de la seva dieta el sucre, la lactosa i els conservants. Per últim, eviten menjar carbohidrats quan mengen proteïna i també ingereixen molts suplements alimentaris.

ARXIVAT A:
Lewandowski
Anar al contingut