Ricky Rubio intenta una cistella davant de LaMarcus Aldridge (Reuters)
Bàsquet

Els San Antonio Spurs superen els Utah Jazz (110-97) tot i el bon partit de Ricky Rubio

Ricky Rubio ha anotat 26 punts però no ha pogut evitar la derrota dels Jazz davant uns Spurs que continuen sense poder comptar amb Pau Gasol

Actualitzat

Bona actuació de Ricky Rubio a la pista dels San Antonio Sopurs que no ha impedit la derrota del seu equip, els Utah Jazz (110-97). El base del Masnou ha obtingut 26 punts, només un menys que el seu company Donovan Mitchell, en la seva tercera millor anotació de la temporada.

Però els Spurs han estat més complets des de l'inici, gràcies especialment a DeMar DeRozan (26 punts, 8 assistències i 6 rebots) o a Rudy Gay (23 punts i 15 rebots). Els Spurs, que continuen sense poder comptar amb el lesionat Pau Gasol, calquen els números dels Utah Jazz: 13 victòries per 14 derrotes. Als dos equips els cal una millora si volen ser als "play-offs" en una conferència Oest en què les places van molt cares.

Els Bucks sorprenen els Raptors

En canvi, els que sembla clar que seran als play-offs són Toronto Raptors i Milwaukee Bucks, els millors equips de l'Est fins al moment, i que s'han vist les cares a Toronto amb victòria per als visitants (99-104). Giannis Antetokounmpo, 19 punts i 19 rebots, ha estat el més destacat dels Bucks. Per la franquícia canadenca, el màxim anotador ha estat l'ex del Manresa Serge Ibaka, autor de 22 punts. Tot i la derrota, els Raptors comanden encara àmpliament la Conferència Est, amb 21 victòries, per 17 dels Bucks.

Resultats de la jornada:

Detroit Pistons          108       New Orleans Pelicans    116
Toronto Raptors           99       Milwaukee Bucks         104
San Antonio Spurs        110       Utah Jazz                97
New York Knicks          107       Charlotte Hornets       119

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut