Pau Gasol, durant el partit contra els Miami Heat (EFE(
Bàsquet

Els San Antonio Spurs es mantenen invictes mentre els Memphis Grizzlies i els Utah Jazz perden

Pau Gasol frega el doble doble en el triomf dels Spurs a Miami (100-117). Marc Gasol (26 punts i 11 rebots) i Ricky Rubio (15 punts i 11 assistències) sí que firmen un doble doble, però no eviten la derrota dels seus equips

Actualitzat

Els tres catalans de l'NBA han jugat aquesta nit, però només un d'ells ha pogut celebrar una victòria: Pau Gasol, que ha contribuït amb 13 punts i 9 rebots al triomf dels San Antonio Spurs sobre els Miami Heat (100-117).

L'equip texà suma, d'aquesta manera, el quart triomf en el mateix nombre de partits i és dels pocs que es manté invicte des de començaments de temporada. Van perdre aquesta condició els Memphis Grizzlies, que van caure a la pista dels Dallas Mavericks (103-94). Tot i la derrota, Marc Gasol ha obtingut bons números, sent el màxim anotador (26 punts) i el màxim rebotejador (11 rebots) del partit. Els Grizzlies compten ara 3 triomfs per una derrota.

Els que ja tenen un balanç negatiu són els Utah Jazz de Ricky Rubio, que se situen amb 2 victòries per 3 derrotes. L'última l'han patit a casa d'uns Phoenix Suns renascuts des del canvi de tècnic (97-88). Amb tot, però, Ricky ha coronat la seva actuació amb un doble-doble: 15 punts i 11 assistències.

Anar al contingut