LaMarcus Aldridge castigant el cèrcol dels Thunders (Reuters)
Bàsquet

Els San Antonio Spurs es desfan dels Oklahoma City Thunder amb 56 punts de LaMarcus Aldridge

Després de dues pròrrogues, els Spurs dominen els Thunder en un partit elèctric (154-147)

Actualitzat

LaMarcus Aldridge ha estat el protagonista indiscutible de la jornada a l'NBA, després d'anotar 56 punts en el triomf del seu equip, els San Antonio Spurs, sobre els Oklahoma City Thunder (154-147). El partit ha necessitat dues pròrrogues per acabar resolent-se a favor de l'equip texà, que consolida així la seva posició en zona de "play-off".

L'espectacular triomf dels Spurs no es deu només a la tasca d'Aldridge --que ha superat en 11 punts el seu rècord personal--, sinó també a l'encert dels seus companys darrere la línia de tres punts: els Spurs han aconseguit un impactant registre de 16 triples convertits de 19 intents, i han anotat els 14 primers de manera ininterrompuda. Bellinelli (5) i Bertans (4) han estat els més encertats de l'equip pel que fa a les cistelles de tres punts.

Però, tot i aquestes dades, als Spurs, que han arribat a tenir 16 punts de renda, els ha faltat poc per perdre davant dels 30 punts de Paul George i l'espectacular actuació de Russell Westbrook, autor d'un triple doble, amb 24 punts, 13 rebots i 24 assistències. Qui no ha participat en el festival anotador és Pau Gasol, que ha capturat 3 rebots en el quart d'hora que ha jugat.

Resultats de la jornada:
San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder, 154-147 (2 pròrrogues)
Sacramento Kings - Detroit Pistons, 112-102
Denver Nuggets - Los Angeles Clippers, 121-100
Miami Heat - Boston Celtics, 115-99

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut