Gregg Popovich comentant la jugada amb Pau Gasol (Reuters)
Gregg Popovich comentant la jugada amb Pau Gasol (Reuters)
Bàsquet

Els San Antonio Spurs empaten amb els Houston Rockets i els Cleveland Cavaliers van embalats

Pau Gasol ha estat titular i ha reforçat defensivament els Spurs (13 rebots i 4 taps), que perden Tony Parker pel que queda de temporada per un trencament al tendó del quàdriceps de la cama esquerra

Actualitzat

Els San Antonio Spurs han redreçat les semifinals de la Conferència Oest de l'NBA superant clarament els Houston Rockets (121-96) per posar l'empat (1-1) en el global de l'eliminatòria. Pau Gasol ha sortit com a titular en un canvi d'estratègia de Gregg Popovich que ha sorgit efecte: el pivot català ha intimidat defensivament: els seus 13 rebots i 4 taps, a més de 6 punts, han arronsat l'atac dels Rockets.

El gran protagonista per als Spurs ha estat, però, Kawhi Leonard, que ha anotat 34 punts i té una mitjana superior als 30 punts per partit en aquest play-off. La preocupació per a Popovich, però, és la lesió de Tony Parker. Les proves mèdiques han confirmat que el base francès serà baixa pel que resta de temporada per un trencament al tendó del quàdriceps de la cama esquerra.

LeBron James, superlatiu

Els Cleveland Cavaliers han sumat el segon triomf (2-0) davant els Toronto Raptors (126-103) i han demostrat que tenen ben greixada la maquinària en aquest play-off, on ja encadenen 6 triomfs. LeBron James ha exhibit la seva millor versió, amb 39 punts, i ha demostrat una gran entesa amb Kyrie Irving (22 punts i 11 assistències).

LeBron s'ha situat com a segon màxim anotador de la història en els play-offs en sumar en total 5.776 punts, 14 més que Kareem Abdul-Jabbar. Al d'Ohio ja només li queda al davant Michael Jordan, encara lluny (5.987).

Anar al contingut