A Pau Gasol li entraven totes (Reuters)
Bàsquet

Els San Antonio Spurs apallissen els Los Angeles Lakers (134-94) amb un Pau Gasol gairebé perfecte

L'equip texà ha aconseguit contra els Lakers la diferència de punts més gran de la temporada (134-94). Pau Gasol (22 punts) ha anotat tots els seus tirs de camp i només ha fallat un tir lliure

Eloi SansaActualitzat

Els San Antonio Spurs volien reaccionar després de la sorprenent derrota a la pista dels Milwaukee Bucks (109-107), i ho han fet de tal manera que han acabat obtenint contra els Los Angeles Lakers (134-94) la diferència de punts més gran de la temporada. Una pallissa en tota regla en què Pau Gasol ha tingut un paper preponderant.

El pivot català ha acabat el partit amb 22 punts, 9 rebots i 6 assistències, després de fer una sèrie gairebé perfecte de llançament: ha anotat els 9 tirs de camp que ha intentat i només ha fallat un llançament de personal de 5 intents.  

Els Spurs es mantenen segons de la Conferència Oest amb un balanç espaterrant (31 victòries per 8 derrotes) i demostren que, tot i l'accident de Milwaukee, tenen la màquina ben greixada. Almenys pel que fa a rendiment ofensiu, ja que han encadenat el setzè partit seguit anotant més de 100 punts. En aquest aspecte, cal ressaltar, un cop més, la producció de Kawhi Leonard, que en 26 minuts ha anotat 31 punts.

Els Warriors no afluixen

Si els Spurs van forts, els Golden State Warriors també han demostrat un gran estat de forma en el seu assaig general abans d'enfrontar-se dilluns amb els vigents campions, els Cleveland Cavaliers, en la reedició de l'última final. Amb 25 punts de Kevin Durant i 24 de Stephen Curry, els Warriors s'han desfet amb summa facilitat (127-107) dels Detroit Pistons.

Multa per a Rose

La nit ha deixat diversos noms propis, com el de Derrick Rose, que reapareixia al Madison Square Garden després de la fugida que va protagonitzar en l'últim partit com a local dels New York Knicks. Rose, que ha rebut una multa de 200.000 dòlars per haver faltat a un partit sense autorització, ha estat rebut amb més aplaudiments que xiulets per l'afició i ha contribuït amb 17 punts en la victòria dels Knicks sobre el seu antic equip, els Chicago Bulls (104-89).

L'altre jugador destacat és Dervin Booker, aler dels Phoneix Suns, que ha anotat 39 punts, 28 en el quart temps. Malgrat el seu esforç, els Suns han caigut contra els Dallas Mavericks (108-113) en un partit que l'NBA ha programat a Ciutat de Mèxic. Dins d'aquesta campanya d'expansió, anomenada NBA Global Games, també s'ha jugat a Londres un instranscendent Nuggets-Pacers

 

Resultats de la jornada

Phoenix Suns - Dallas Mavericks, 108 - 113

New York Knicks - Chicago Bulls, 104 - 89

Golden State Warriors - Detroit Pistons, 127 - 107

San Antonio Spurs – Los Angeles  Lakers, 134 - 94

Brooklyn Nets – New Orleans Pelicans,  95 - 104

Denver Nuggets - Indiana Pacers, 140 - 112

Anar al contingut