Marcus Samrt (Celtis) i Richaun Holmes (Kings) lluiten per la possessió de la pilota (Reuters)
Bàsquet

Els Sacramento Kings tallen la ratxa dels Boston Celtics

Després de 10 victòries seguides els Celtics s'inclinen a Sacramento (100-99) i entreguen el cartell de millor equip de l'NBA als Lakers

Actualitzat

Els Boston Celtics ja no són el millor equip de l'NBA després que se'ls ha acabat una ratxa de triomfs que els ha durat 10 partits. Els Sacramento Kings han superat per ben poc (100-99) l'equip bostonià en un partit en què el base Buddy Hield (35 punts) ha estat el millor jugador dels locals. Marcus Smart ha tingut un últim llançament per donar el triomf als Celtics, però la pilota ha sortit després de passejar-se per sobre el cèrcol. Ara, els Celtics tenen un balanç de 10 triomfs per dues derrotes i continuen comandant la Conferència Est.    

El millor equip de l'NBA són ja els Los Angeles Lakers després d'un nou espectacle a casa davant els Atlanta Hawks (122-101) que ha comptat amb Kobe Bryant com espectador de luxe. LeBron James, amb 33 punts i 12 assistències, ha celebrat la visita del seu antecessor com a jugador franquícia de l'equip i els Lakers ja compten amb 11 victòries per 2 derrotes per mantenir-se líders a l'Oest.

Del millor al pitjor, que no és altre que els Golden State Warriors, l'equip amb més títols de l'últim lustre, que tenen més talent a la infermeria que a la pista. Després de caure a Nova Orleans (108-100), els Warriors ja sumen 12 derrotes en 14 partits en una temporada per oblidar.    

Resultats de la jornada:
Cleveland Cavaliers      95        Philadelphia Sixers    114
Sacramento Kings        100        Boston Celtics          99
Memphis Grizzlies       114        Denver Nuggets         131
Orlando Magic           125        Washington Wizards     121
New Orleans Pelicans    108        Golden State Warriors  100
Los Angeles Lakers      122        Atlanta Hawks          101

 

Anar al contingut