Eric Gordon, dels Rockets, tira a cistella sota la pressió de Klay Thompson, dels Warriors (Reuters)
NBA

Els Rockets s'imposen als Warriors i acaricien la final de l'NBA (98-94)

Chris Paul i Eric Gordon han liderat la victòria dels de Houston i han compensat el mal partit de la seva estrella, James Harden

Actualitzat

Els Rockets se situen a una sola victòria de la final de l'NBA, després de guanyar els Warriors aquesta matinada en un partit intens i igualat (98-94). Ha estat un partit on s'ha vist la versió més espectacular del bàsquet amb cistelles impossibles i combinacions a la pintura que han fet posar dempeus els aficionats que omplien el Toyota Center de Houston.

Chris Paul, dels Rockets, ha signat 20 punts, però el més destacat ha estat un dels no habituals, Eric Gordon, que amb 24 punts i la transformació de dos tirs lliures a menys de tres segons del final han estat la clau per al triomf dels de Houston. Entre tots dos han compensat el fluix partit d'aquest divendres de l'estrella local James Harden que, tot i anotar 19 punts, ha registrat una sèrie nefasta de 0 triples anotats d'11 llançats.

A l'altre bàndol, l'irreductible trio Durant-Curry-Thompson ha aportat 74 dels 94 punts del seu equip, una gran actuació del tot insuficient i que obliga els Golden State a guanyar a l'Oracle Arena dissabte que ve per forçar el setè partit.

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut