Fórmula 1

Els Red Bull dominen amb mà de ferro la tercera sessió d'entrenaments lliures del GP d'Hongria

Els Red Bull han tornat a demostrar que són els grans favorits per fer la "pole position" del Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1. En la tercera i última sessió d'entrenaments lliures, disputada aquest matí al circuit d'Hungaroring, Mark Webber ha estat el més ràpid, davant del seu company d'equip, Sebastian Vettel. Tots dos pilots han dominat amb mà de ferro una sessió on només el Ferrari de Fernando Alonso, que ha estat tercer, ha pogut plantar cara a les dues bales alades. Pel que fa als dos pilots catalans, De la Rosa, que ha acabat dotzè, i Alguersuari, quinzè, mantenen esperances d'entrar a la Q3 en els entrenaments oficials, que començaran a partir de les dues del migdia i que podran seguir en directe per TV3 i elsesports.cat.

Actualitzat
A les dues del migdia es farà la sessió classificatòria del Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1. Després de tres tandes d'entrenaments lliures, els Red Bull han tornat a demostrar que són els més ràpids a una sola volta. Als entrenaments d'aquest matí el millor temps l'ha aconseguit Mark Webber, seguit del seu company d'equip, Sebastian Vettel. Darrere d'ells ha acabat el Ferrari de Fernando Alonso, l'únic pilot que sembla capaç de posar en perill l'hegemonia dels dos Red Bull.

Pel que fa als pilots catalans, Pedro Martínez de la Rosa ha marcat el tretzè millor registre i Jaume Alguersuari ha estat quinzè. Tot i això, el jove pilot barceloní no ha pogut acabar la sessió per uns problemes electrònics al seu Toro Rosso.

Al circuit d'Hungaroring és especialment important aconseguir la "pole position", ja que és molt complicat fer avançaments. Per això, els entrenaments oficials d'aquest migdia prometen ser molt emocionants.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut