Barça

Els rècords pendents de Messi en la represa de la lliga

El Barça en necessita la millor versió per revalidar la Lliga i tornar a regnar a Europa. Ell té dos reptes personals en el punt de mira: ser el jugador amb més "pichichis" i el màxim golejador de la història amb un sol club.

Francesc LatorreActualitzat

Falten 15 dies encara perquè torni la lliga i Messi no veu el moment de tornar a saltar a un terreny de joc. I de fer el que li agrada bàsicament: jugar a futbol i marcar gols. Només cal veure'l als entrenaments. L'argentí està més que motivat i demostra, a més, que els mesos d'aturada forçosa no li han fet baixar el rendiment. Tot al contrari. Messi arriba a la recta final de la lliga en excel·lent moment de forma i amb ganes, moltes ganes, de seguir sumant títols i rècords.

L'argentí ja està molt a to, i encara té dues setmanes per ajustar la posada a punt. El Barça en necessitarà la millor versió per a un esprint final de lliga molt exigent. Onze partits en què l'equip pot aconseguir un nou títol, i ell, dos rècords personals. Un, el del jugador amb més "pichichis"... Ara en té 6. Els mateixos que Telmo Zarra.

Abans de l'aturada, Messi ja liderava la taula de màxims golejadors, amb 19 gols... cinc més que Benzema. L'altre repte personal a l'abast és el de màxim golejador en un sol club. Honor que ara té Pelé, amb 643 gols amb el Santos. Messi n'acumula 627 amb el Barça. Per arribar-hi, Messi també disposarà dels partits que el Barça jugui a la Champions. Aquest dimecres, per cert, i parlant de Champions, onze anys d'aquell cop de cap a Roma que va servir per aixecar la tercera Champions de la història del club.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut