Frenkie de Jong, atenent la premsa holandesa
Barça

Els primers reptes d'Abidal al "mercato": De Jong, l'operació més avançada

La nova secretaria tècnica ha de reprendre el fil de les negociacions iniciades pels seus antecessors pel jove migcampista de l'Ajax

Jordi SunyerActualitzat

Fallida l'operació Griezmann, la nova secretaria tècnica del Barça ha d'agafar el testimoni de l'anterior en els intents per seduir el migcampista de l'Ajax Frenkie de Jong. El club té un acord amb el jugador, seguidor declarat del Barça i admirador incondicional de Leo Messi. Ara toca entendre's amb l'Ajax, que de moment no vol vendre. Però mitjans holandesos apunten una possibilitat que el Barça també contempla: tancar ara l'acord i deixar el jugador cedit un any més a Amsterdam. Una possibilitat que l'Ajax també acceptaria amb Matthijs de Ligt, la seva altra perla.

"Un futbolista mai pot prometre on jugarà l'any que ve. Demà pot venir un club que ofereixi tants diners que et faci decidir-te a marxar. Però tenint en compte com estan ara les coses, soc jugador de l'Ajax", va declarar De Jong.

L'opció Thiago

Tot i que Pep Segura no és favorable als retorns, una altra opció que la secretaria tècnica pot contemplar per al mig del camp és Thiago. Per una banda, l'exblaugrana seria ben acollit pel vestidor; per l'altra, tant el jugador com el Bayern de Munic contemplen la sortida de l'internacional espanyol. Falta veure, però, a quin preu.

Tot plegat s'ha de compensar amb sortides, però l'absència al Mundial de teòrics internacionals com André Gomes, Semedo o Digne és un entrebanc que la nova secretaria tècnica haurà de superar.

ARXIVAT A:
Abidal
Anar al contingut