Els jugadors del Barça, celebrant un gol en el camp del Galatasaray (Reuters)
LLIGA EUROPA

El Barça jugarà contra l'Eintracht de Frankfurt els quarts de final de la Lliga Europa

El Barça s'enfrontarà amb el botxí del Betis, amb el partit de tornada al Camp Nou. Si arriben a semifinals, els de Xavi se les hauran amb el vencedor del West Ham-Olympique de Lió

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça jugarà contra l'Eintracht de Frankfurt els quarts de final de la Lliga Europa. El partit d'anada es jugarà el 7 d'abril a les 21 al camp del conjunt alemany, i el partit de tornada al Camp Nou el 14 d'abril també a les nou del vespre.

L'equip alemany es va desfer del Betis en una eliminatòria agònica que es va resoldre a l'últim minut de la pròrroga

 

 

Els aparellaments de quarts de final: 

RB Leipzig-Atalanta
Eintracht de Frankfurt-Barça
West Ham-Olympique Lió
Sporting Braga- Glasgow Rangers

En cas de superar els quarts de final, el Barça s'enfrontarà amb l'equip vencedor de l'aparellament entre el West Ham i l'Olympique de Lió.Aquesta ronda està prevista pels dies 28 d'abril i 5 de maig. 

Si arribés a la final, que es disputarà el 18 de maig al Sánchez Pizjuán de Sevilla, el Barça jugaria com a local. 

L'Eintracht, un rival de classe mitja

L'Eintracht de Frankfurt és un històric de la Bundesliga -fundat l'any 1899 com el Barça- que no acostuma a aixecar títols. Compta al seu palmarès amb una Copa de la UEFA (1960), una lliga alemanya (1959) i cinc Copes, l'última guanyada el 2018. Actualment és novè classificat al campionat del seu país. Les seves figures són el davanter colombià Rafael Santos Borré i el serbi Filip Kostic. No s'ha enfrontat mai amb el Barça.    
 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut