Ricky Rubio ha conduït un altre triomf dels Suns, aquest cop davant els thunders de Bam Adebayo (EFE)
NBA

Els Phoenix Suns tomben els Oklahoma City Thunder (128-101) i s'acosten al play-off

L'equip de Ricky Rubio continua amb la seva ratxa d'imbatibilitat a Orlando. Els Raptors superen els Bucks en el duel dels millors equips de l'Est

Redacció Esport3 / Oriol LlachActualitzat

Nova victòria dels Phoenix Suns en l'estranya fase final de l'NBA i ja en són sis (i cap derrota). Aquesta vegada, les víctimes han estat els Oklahoma City Thunder que s'han vist superats per un clar 128-101. El botxí, de nou, ha estat Devin Booker que, amb 35 punts, 5 rebots i 4 assistències, en menys de mitja hora al parquet, ha servit en safata un nou triomf als Suns.

No ha estat un partit fàcil per a Ricky Rubio, que ha patit de valent a la primera meitat per mirar de frenar Chris Paul. A la segona, en canvi, el català s'ha convertit en el motor dels Suns en un més que destacat tercer quart. El del Masnou ha finalitzat el partit signant 7 punts, 5 rebots i 9 assistències.

Els Suns se situen ara a mig triomf del novè lloc de la Conferència Oest, que dona dret a jugar un desempat amb el vuitè classificat per obtenir l'últim bitllet per al play-off. Una situació impensable a l'hora de reprendre l'NBA, però que sis victòries després ja és més factible.  

 

Triomf de prestigi dels Raptors

En un duel que és la repetició de l'última final de la Conferència Est i que ben bé podria repetir-se enguany, els Raptors s'han imposat als Milwaukee Bucks (106-114) i han demostrat que s'han refet després del correctiu partit a mans dels Celtics durant el cap de setmana. Marc Gasol no ha anotat tot i els seus 20 minuts a la pista, però ha agafat 5 rebots i ha repartit 8 assistències. Per als Raptors, el més destacat ha estat l'aler-pivot reserva Chris Boucher, autor de 25 punts i 11 rebots.

Reacció dels Lakers

Després de tres derrotes seguides, Los Angeles Lakers han reaccionat amb una renyida victòria sobre els Denver Nuggets i, el que és més important, amb un bon paper de les seves estrelles, començant per un recuperat LeBron James (29 punts i 12 assistències). Kyle Kuzma ha anotat 25 punts i el triple que ha decantat definitivament el marcador a 7 dècimes per al final del matx.

 

 

Resultats de la jornada:

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets, 124 - 121
Miami Heat - Indiana Pacers, 114 - 92
Milwaukee Bucks - Toronto Raptors, 106 - 114
Utah Jazz - Dallas Mavericks, 114 - 122
Phoenix Suns - Oklahoma City Thunder, 128 - 101

Anar al contingut