Chris Paul li ha ofert un clínic de bàsquet a Facundo Campazzo (Reuters)
Bàsquet

Els Phoenix Suns jugaran la final de la Conferència Oest

L'equip d'Arizona, dirigit per un magistral Chris Paul (37 punts), supera per quarta vegada els Denver Nuggets (118-125) mentre Nikola Jokic acaba expulsat

Actualitzat

Els Phoenix Suns han tornat a exhibir la seva superioritat sobre els Denver Nuggets (118-125) vencent-los per quarta vegada consecutiva i posant un dolorós 4-0 en el marcador global de l'eliminatòria. Un triomf, aquest últim, en què han sobresortit tres noms: per una banda, el de Chris Paul, el veterà base arribat als Suns aquesta temporada i que, amb 37 punts i 7 assistències, encara està per assumir grans reptes. Al seu costat, Devin Booker, 34 punts i 11 rebots, que arriba al moment decisiu de la temporada en un gran estat de forma.

L'altre nom propi, però no en positiu, ha estat el de Nikola Jokic, fa poc nomenat MVP de la temporada regular, que ha estat expulsat per una plantofada sobre Cameron Payne cap al final del tercer quart. El pivot serbi s'ha disculpat al final del partit per la seva acció i ha reconegut la superioritat dels Suns. Feia 11 anys que la franquícia d'Arizona no arribava a una final de conferència.

Giannis Antetokounmpo ha estat l'ànima dels Bucks (Reuters)

Els Bucks es fan forts a casa

Mentre, en la sèrie més interessant de l'Est, els Bucks han empatat a dos contra els Nets (107-96). Giannis Antetokounmpo, amb 34 punts i 12 rebots, ha estat l'artífex del triomf dels Bucks sobre uns Nets que han perdut Kyrie Irving per una revinclada de turmell al tercer quart. Kevin Durant (28 punts) ha mantingut vives les opcions dels novaiorquesos fins ben avançat el partit, però els Bucks han sabut guanyar el segon partit seguit per mantenir l'invicte a casa. Amb el 2-2, la sèrie es desplaça novament a Brooklyn. Falta veure si Steve Nash, entrenador dels Nets, pot recuperar James Harden, absent per quart partit consecutiu aquesta matinada, i Kyrie Irving.

 

 

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut