Tobias Harris (Sixers), pendent de Marc Gasol (Raptors) en el segon partit de les semifinals de conferència (Reuters)

Els Philadelphia Sixers superen els Toronto Raptors (89-94) i empaten les semifinals de conferència

Jimmy Butler (30 punts) ha estat el jugador clau dels Sixers, que es fan amb el factor pista. Els Nuggets colpegen primer (121-113) davant els Blazers

Les semifinals de la Conferència Est han viscut un nou episodi aquesta nit amb la disputa del segon partit entre els Toronto Raptors i els Philadelphia Sixers. A diferència del primer, on els Raptors van saber imposar la seva condició d'equip local, en aquesta ocasió els Sixers han sabut trobar el punt dèbil a la franquícia canadenca.

Sobretot Jimmy Butler, que ha anotat 12 dels seus 30 punts en el quart temps, quan els Raptors havien gairebé eixugat un desavantatge de 19 punts i semblaven capaços de completar la remuntada. Els locals han tingut tir exterior amb Kawhi Leonard (35 punts), Siakam (21) i Lowry (20), però no han sabut contrarestar l'ofensiva dels Sixers. Marc Gasol ha jugat gairebé 35 minuts, i ha anotat 5 punts, ha capturat 7 rebots i ha repartit 5 assistències. El pivot català ha tingut un índex d'encert molt baix, amb només un llançament de camp -un triple- encertat de 7 intentats. Ara la sèrie està empatada i es desplaça a Philadelphia, on els Sixers intentaran mantenir el factor pista arrabassat en aquest segon partit.

Els Nuggets s'apunten el primer punt

En la conferència Oest, els Denver Nuggets han sumat el primer punt de la sèrie davant els Portland Trail Blazers (121-113) dos dies després d'obtenir de manera agònica la classificació davant els San Antonio Spurs. Tot i això, Nikola Jokic ha demostrat que està ben fresc: 37 punts, 9 rebots i 6 assistències per al serbi, que ha estat el factor clau del partit. Damian Lillard, amb 39 punts, ha intentat mantenir vives les esperances dels Portland Trail Blazers, que s'han quedat a mitges en el seu intent de remuntada en el tram decisiu de partit.