Felipe Perrone, en acció durant el partit contra el Novi Beograd (EFE)
Waterpolo

Els penals deixen l'Atlètic Barceloneta sense final europea (10-12)

Els mariners dominaven per 5 a 3 al descans, però la semifinal ha acabat amb empat a 8

Imma PedemonteActualitzat

L'Atlètic Barceloneta s'ha quedat sense poder arribar a la final de la Champions.  El Novi Beograd serbi li ha barrat el pas després d'un partit molt igualat, que ha acabat amb empat a 8 i s'ha decidit als penals, on els serbis han estat més encertats.

• Inicis dubitatius. En el primer quart, només dos gols: un de Nikola Jaksiv per inaugurar el marcador, i la resposta local, de Marc Larumbe. Empat a 1.
  • L'Atlètic s'envalenteix. Els mariners han posat la directa abans del descans. Primer Perone, de penal; després Alberto Munarriz i per acabar-ho de rematar, Matkovic, han posat el 4 a 1. Rasovic ha reduït diferències amb el 4 a 2, però novament Munarriz, ha fet pujar el cinquè. Skoumpakis ha deixat el marcador en 5 a 3.
  • L'equip serbi remunta.  Dos gols, de Pijetlovic i Drasovic, han posat el Novi Beograd 5 a 5. Alvaro Granados fins i tot ha avançat el seu equip fins al 5 a 6, però l'empat de Marc Larumbe, de penal, ha retornat l'equilibri, i el tercer quart ha acabat amb el 6 a 7 de Pijetlovic.
  • Màxim equilibri. L'últim quart no ha variat gaire el panorama. Munarriz ha empatat a 7, Perrone ha avançat l'Atlètic amb el 8 a 7, però Vlachopoulos ha sentenciat amb el 8 a 8. En els últims instants, Unai Aguirre ha fet meravelles davant la porteria per evitar la victòria del Novi Beograd i s'ha arribat als penals.
  • L'Atlètic, poc afortunat en els penals.  Perrone ha començat bé, amb el 9-8; Drasovic ha empatat a 9, i després hi ha hagut la primera errada. Munárriz l'ha enviat al pal. Alvaro Granados ha continuat avançant el Novi Beograd, 9-10; Marc Larumbe ha empatat a 10 i Rasovic ha posat el 10 a 11. I aquí és quan un altre pal s'ha creuat al camí de Luke Pavillard. Un últim penal de Vlachopoulos ha col·locat el 10 a 12 definitiu.