Futbol americà

Els Patriots i els Rams es classifiquen per disputar la pròxima edició de la Superbowl

El conjunt de Nova Anglaterra, liderat pel veterà "quarterback" Tom Brady, ha eliminat els Chiefs de Kansas, i el conjunt de Los Angeles s'ha desfet dels Saints de Nova Orleans
Actualitzat

Tom Brady segueix fent història amb els Patriots als seus 41 anys (Reuters)

Els Patriots de Nova Anglaterra i els Rams de Los Angeles s'han classificat aquesta matinada passada per disputar la Superbowl de futbol americà després de vèncer, tots dos a la pròrroga, els Chiefs de Kansas i els Saints de Nova Orleans a les finals de conferència, respectivament.

El 3 de febrer a Atlanta hi haurà un dels esdeveniments esportius més importants dels Estats Units, la Superbowl. Els Patriots de Nova Anglaterra, per segon any consecutiu, s'hi han classificat. En la final de conferència han guanyat, a la pròrroga, contra els Chiefs de Kansas per 31 a 37. El jugador estrella dels Patriots, el veterà "quarterback" Tom Brady, de 41 anys, continua fent història i buscarà la sisena Superbowl amb la franquícia.

El contrincant seran els Rams de Los Angeles, franquícia guanyadora d'una Superbowl el 2010, que ha vençut en la final de conferència, també a la pròrroga, els Saints de Nova Orleans per 23 a 26. Jared Goff, de 24 anys, està cridat a ser una de les grans estrelles del futur.

L'últim cop que els Saints de Nova Orleans van disputar la Superbowl va ser el 2001, precisament contra els Patriots de Nova Anglaterra, i va ser el primer cop que Brady va guanyar el campionat.